Nieuwe website voor Crodeon

Sinds enkele dagen staat de nieuwe website van Crodeon online. Wij zijn in elk geval trots op het resultaat.

De nieuwe site is beschikbaar in twee talen, en geeft een beter beeld over de huidige activiteiten van het bedrijf. Zo worden de categorieën klimaatmonitoring en industrie nu veel meer in de verf gezet. Landbouw en onderzoek blijven twee andere belangrijke pijlers.

De blog, die u op dit ogenblik aan het lezen bent, is verhuisd en maakt nu deel uit van de website. Daarnaast werd ook een pagina voorzien met veelgestelde vragen, een lijst die we voortdurend zullen bijwerken.

Meer dan ooit is de Crodeon Reporter uw ideale oplossing voor veelzijdige en zorgeloze monitoring vanop afstand. Vanaf nu heeft het toestel ook de website die het verdient.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.